Case MyFMS

Altijd een live overzicht van uw voertuigen, materieel en personen

Conversieratio 29,00%
Kosten per lead €6,89
Klant

MyFMS

Contacten benaderd

2000

Open rate

63,77%

Response rate

47,72%

Leads

580 auto’s (18 bedrijven)

Over MyFMS

MyFMS is een telematica oplossing die snel, veilig en modulair werkt. Via MyFMS kunnen ritten worden geregistreerd en bekeken, zowel met een zakelijk- als een privé voertuig, zonder inbouw van een hardware.


Opdracht

De ritten-registratiemarkt is een verzadigde markt met veel concurrentie. Vikingleads is benaderd door MyFMS om nieuwe klanten te verweven om op deze manier de concurrentie de baas te blijven. Vanuit de belastingdienst is het noodzakelijk om je gereden ritten bij te houden, vandaar dat veel organisaties al een oplossing hebben. Aan ons de taak om de juiste leads te genereren.


Aanpak

Voor MyFMS zijn wij begonnen met een marktanalyse. Hieruit kwam naar voren dat organisaties met meer dan tien medewerkers vrijwel allemaal voorzien waren van een rittenregistratie. Daarom hebben wij onze focus gelegd op bedrijven met minder dan tien medewerkers. Wel hebben wij organisaties groter dan tien medewerkers op de hoogte gebracht van de dienstverlening die MyFMS te bieden heeft.


Resultaat

Het resultaat pakte zeer positief uit voor MyFMS. VikingLeads heeft met haar eigen methodiek ervoor gezorgd dat er veel auto’s zijn voorzien van MyFMS rittenregistratie. Al met al een positief resultaat, wat in voorgaande jaren zelfstandig niet werd behaald.

Gratis quickscan

Wat is de gemiddelde conversieratio van jouw branche?

Telefonisch vertelt één van onze specialisten je precies welke resultaten je kunt verwachten.

We bellen je dezelfde dag nog
Direct advies zonder kosten

Krijg GRATIS advies en inzicht in welke resultaten jij kunt verwachten in jouw branche.
Bedankt! We nemen vandaag nog contact met u op.
Er is iets fout gegaan, zijn alle velden ingevuld?