Case Rooftop Energy

The Solar Power Experts

Conversieratio 3%
Kosten per lead €350,00
Klant

Rooftop Energy

Contacten benaderd

200

Open rate

66%

Response rate

52,60%

Leads

6

Over Rooftop Energy

Sinds 2012 ontzorgt Rooftop Energy organisaties door het plaatsen en financieren van zonnecentrales op (bedrijfs)daken groter dan 3.000 m2. De drive van Rooftop Energy is om de energietransitie te versnellen. Rooftop Energy helpt organisaties bij het voorbereiden, realiseren en beheren van een zonnecentrale.


Opdracht

Vikingleads is benaderd door Rooftop Energy met de insteek bedrijven te hunten die willen verduurzamen, doormiddel van een aanvraag van SDI ++ subsidie. Rooftop Energy had nadrukkelijk de wens om alleen bedrijven te benaderen die een bepaald m2 aan oppervlak op het dak beschikbaar hadden.


Aanpak

Vikingleads is met de wensen van Rooftop Energy aan de slag gegaan. De markt waarin Rooftop Energy opereert is een concurrerende markt met veel aanbieders. Daarom speelt het onderscheidend vermogen een grote rol. Uit verschillende databases hebben wij een selectie gemaakt van beschikbare panden die voldeden aan de eisen van Rooftop Energy. Vervolgens was het de kunst de bedrijven en bijbehorende contactpersonen uit deze panden te vinden en benaderen.


Resultaat

Veel van de benaderde partijen hadden al eens eerder een subsidie aangevraagd of waren er mee bezig. Dit verbaasde ons niks vanwege de concurrerende markt. Wij waren ervan op de hoogte, wanneer er één lead zou vallen, het een succes zou zijn. Dit hebben wij verzesvoudigd!

Gratis quickscan

Wat is de gemiddelde conversieratio van jouw branche?

Telefonisch vertelt één van onze specialisten je precies welke resultaten je kunt verwachten.

We bellen je dezelfde dag nog
Direct advies zonder kosten

Krijg GRATIS advies en inzicht in welke resultaten jij kunt verwachten in jouw branche.
Bedankt! We nemen vandaag nog contact met u op.
Er is iets fout gegaan, zijn alle velden ingevuld?