Over ons

Geen tool, maar een team: Onze vikingen hebben maar één doel: leads genereren.

Onze Vikingen jagen elke dag op nieuwe leads. Ze hebben allemaal een eigen expertise en dat maakt het team extra sterk. De kracht van overtuiging is erg belangrijk bij het bedenken en ontwikkelen van de perfecte campagne. Samen gaan we voor hetzelfde doel: zoveel mogelijk converterende leads zodat we dit kunnen terugzien in jouw bedrijfsresultaat.

onze diensten
Ben jij ook benieuwd hoe wij leads genereren? Maak dan vrijblijvend een afspraak! Je bent van harte welkom op ons kantoor in hartje Rotterdam. Schikt dit niet? Dan komen wij graag bij jullie langs, of we meeten digitaal. Wij zullen jullie dan meer vertellen over hoe wij te werk gaan en wat de verwachte resultaten zullen zijn. Wij geven niet alleen advies en ondersteuning, maar nemen alle werkzaamheden uit handen. Hoe eerder wij beginnen, hoe eerder jouw organisatie resultaat behaalt! Wij staan in ieder geval klaar om de overwinning te vieren. Once a viking, always a viking. SKåL!
Vikingleads heeft een zelf ontwikkelde methodiek op het gebied van leadgeneratie. Resultaat is wat telt.
Testimonials

Wat klanten over ons zeggen.

Bekijk onze cases
Na veel positieve berichten via via ben ik bij Vikingleads terecht gekomen. Vikingleads is zeer gemotiveerd bedrijven zo goed mogelijk te kunnen helpen met leadgeneratie. Aanrader!
H. Verkroost
Vikingleads zorgt voor een goed doordacht proces op het gebied van leadgeneratie. Alles wordt snel en duidelijk gecommuniceerd.
M. Ruitenbeek
Vikingleads is een verlengstuk geweest van onze organisatie. Zij hebben ons een boost aan leads gegeven, die vaste klanten zijn geworden. Hier zullen wij hen altijd dankbaar voor blijven.
T. Hartogs
Werken met VikingLeads is fijn. Ze waarderen onze inbreng en komen met unieke ideeën om onze prospects te benaderen.
A. Yntema
Gratis quickscan

Wat is de gemiddelde conversieratio van jouw branche?

Telefonisch vertelt één van onze specialisten je precies welke resultaten je kunt verwachten.

We bellen je dezelfde dag nog
Direct advies zonder kosten

Krijg GRATIS advies en inzicht in welke resultaten jij kunt verwachten in jouw branche.
Bedankt! We nemen vandaag nog contact met u op.
Er is iets fout gegaan, zijn alle velden ingevuld?