Case Deity

Empowering Ecommerce excellence

Conversieratio 7,20%
Kosten per lead €34,72
Klant

Deity

Contacten benaderd

1500

Open rate

64,60%

Response rate

38,30%

Leads

108

Over Deity

Deity is een start-up opgericht door gepassioneerde tech-ondernemers. Deity houdt zich bezig met de ontwikkeling, optimalisatie en uitvoer van eCommerce, met daarbij een focus op groeistrategieën van ’s werelds meest herkenbare merken.


Opdracht

Voor een van Deity’s producten genaamd "PushPro" is Vikingleads benaderd om het product onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.


Aanpak

Deity heeft verschillende organisaties ingeschakeld om hun product aan de man te brengen, dit helaas zonder resultaat. Gelukkig kregen wij het voordeel van de twijfel en mochten onze methodiek toepassen. Wij zijn gestart met een opzet vanuit Deity voor het benaderen van potentiële klanten. Op basis van slechte resultaten merkte wij dat het verhaal niet aansloeg bij de doelgroep. Wij hebben de mogelijkheid gekregen om onze visie toe te passen op het verhaal en zagen dit meteen terug in het aantal leads.


Resultaat

De start verliep voor Deity niet geheel vlekkeloos, maar na wat aanpassingen zijn wij gezamenlijk de goede weg ingeslagen. Dit heeft geresulteerd in positieve resultaten. Hierdoor hebben wij besloten om naast klanten een gedegen netwerk van potentiële resellers te benaderen.

Gratis quickscan

Wat is de gemiddelde conversieratio van jouw branche?

Telefonisch vertelt één van onze specialisten je precies welke resultaten je kunt verwachten.

We bellen je dezelfde dag nog
Direct advies zonder kosten

Krijg GRATIS advies en inzicht in welke resultaten jij kunt verwachten in jouw branche.
Bedankt! We nemen vandaag nog contact met u op.
Er is iets fout gegaan, zijn alle velden ingevuld?