Case ErasmusTalent

Een platform voor studenten, starters en young professionals  

Conversieratio 11,30%
Kosten per lead €13,20
Klant

ErasmusTalent

Contacten benaderd

15.000

Open rate

64%

Response rate

55%

Leads

1700

Over ErasmusTalent

ErasmusTalent is een online carriére platform dat studenten, starters en young professionals op HBO/WO niveau gratis activiteiten biedt en het contact tussen jou en je toekomstige werkgever vergemakkelijkt. Om jouw kansen als starter in de arbeidsmarkt te vergroten geeft ErasmusTalent begeleiding en ondersteuning in de vorm van carrière-advies.


Opdracht

ErasmusTalent is een nieuw verbindingsplatform tussen talenten en bedrijven. Als een organisatie op zoek is naar studenten, starters of young professionals (tot drie jaar na het afstuderen) dan is ErasmusTalent een logische keuze. Om dit platform onder de aandacht te brengen bij bedrijven, is Vikingleads ingeschakeld.


Aanpak

Op het moment dat ErasmusTalent de markt als nieuw platform betrad, was er nog geen duidelijk beeld van de klant. Wij hebben een aantal profielen opgesteld die aan een passend klantprofiel zouden kunnen voldoen. Vervolgens hebben wij de boodschap kort en krachtig opgeschreven en zijn van start gegaan.


Resultaat

De resultaten zijn zeer positief. ErasmusTalent heeft een enorme groei meegemaakt in de afgelopen maanden. Dit heeft geresulteerd in een campagne die op continu basis is voortgezet.

Gratis quickscan

Wat is de gemiddelde conversieratio van jouw branche?

Telefonisch vertelt één van onze specialisten je precies welke resultaten je kunt verwachten.

We bellen je dezelfde dag nog
Direct advies zonder kosten

Krijg GRATIS advies en inzicht in welke resultaten jij kunt verwachten in jouw branche.
Bedankt! We nemen vandaag nog contact met u op.
Er is iets fout gegaan, zijn alle velden ingevuld?