Case ForYouMedia

Marketing stories work.

Conversieratio 3,83%
Kosten per lead €65,-
Klant

MyFMS

Contacten benaderd

3000

Open rate

92%

Response rate

35%

Leads

115

Over ForYouMedia

ForYouMedia is een full service content marketingbureau gelegen in de stad Groningen. Hun missie is om een bijdrage te leveren aan het succes van lokale bedrijven met creatie en verspreiding van relevante content voor jouw doelgroep. De diensten die ze momenteel aanbieden zijn het bouwen van websites, beheren van sociale media kanalen, schrijven van blogartikelen, maken en creëren van magazines, creëren merk paspoorten en het schrijven van succesverhalen.


Opdracht

ForYouMedia wilt zich gaan richten op de groei van het bedrijf. Voor deze groei zijn nieuwe klanten nodig. Nieuwe klanten betekent ook dat er nieuwe marketing qualified leads moeten binnenkomen. De opdracht voor onze Vikings was heel eenvoudig, zoveel mogelijk nieuwe prospects binnen halen.


Aanpak

Samen met ForYouMedia zijn wij aan de slag gegaan met het inzichtelijk maken van de doelgroep. Aan de hand hiervan zijn wij tot de conclusie gekomen om ons te gaan richten op de eigenaren van bedrijven van 11t/m 200 werknemers.

Wij zijn begonnen met provincies in het noorden van het land maar zijn vervolgens al snel uitgebreid naar alle provincies in Nederland, metals doel het verhogen van de conversie.


Resultaat

In het begin liep de campagne erg goed, we gingen vlot van start en de leads stroomden binnen. Toen wij zagen dat de doelgroep in het noorden verzadigd raakte, hebben we de doelgroep aangepast naar heel Nederland, door het veranderen van de locatie blijven de leads binnenstromen.

Alle producten en diensten die bedoeld zijn voor marketing doeleinden hebben veel meer concurrentie dan overige diensten in andere sectoren. Al metal hebben wij in een tijdsbestek van 4 maanden 115 leads gegenereerd. Momenteel loopt de campagne nog steeds en wordt dit aantal steeds meer.

Gratis quickscan

Wat is de gemiddelde conversieratio van jouw branche?

Telefonisch vertelt één van onze specialisten je precies welke resultaten je kunt verwachten.

We bellen je dezelfde dag nog
Direct advies zonder kosten

Krijg GRATIS advies en inzicht in welke resultaten jij kunt verwachten in jouw branche.
Bedankt! We nemen vandaag nog contact met u op.
Er is iets fout gegaan, zijn alle velden ingevuld?