Case Imagine People

Inspiring video content.

Conversieratio 3,25%
Kosten per lead N.b.
Klant

Imagine People

Contacten benaderd

2000

Open rate

98,6%

Response rate

38,8%

Leads

65

Over Imagine People

Imagine people is sinds 2007 een gevestigde naam in de videoproductie wereld. Sinds de oprichting hebben ze de focus altijd gehouden op videoproductie en animatie. Imagine people ontzorgt organisaties op het gebied van video content. Een greep uit hun aanbod is: herkomstvideo’s, bedrijfspitches, tekenanimaties, recruitmentvideo’s, maatwerk & nog veel meer.


Opdracht

Imagine people biedt alle aspecten van videoproductie aan, iets waar tegenwoordig steeds meer vraag naar is onder bedrijven. Om dit onder de aandacht te brengen bij de doelgroep is Vikingleads ingeschakeld.


Aanpak

Voordat we konden beginnen met het zoeken van de doelgroep hebben wij in eerste instantie de juiste doelgroep in kaart gebracht. Nadat de doelgroep duidelijk in beeld was gebracht zijn onze Vikings aan de slag gegaan met het zogenaamde “hunten van de doelgroep”. Wij zijn hierbij opzoek gegaan naar de juiste data van personen binnen geschikte organisaties. Vervolgens is onze sales expert aan de slag gegaan met het maken van een sterke sales pitch.Toen deze pitch eenmaal klaar was konden we live met de campagne.  


Resultaat

De reacties op de campagne zijn positief. Veel mensen geven aan interesse te hebben en zijn geïnteresseerd in meer informatie of in een afspraak met een van de sales medewerkers. Momenteel is de campagne nog steeds actief en wij hopen dit nog lange tijd voor Imagine people te mogen doen.

Gratis quickscan

Wat is de gemiddelde conversieratio van jouw branche?

Telefonisch vertelt één van onze specialisten je precies welke resultaten je kunt verwachten.

We bellen je dezelfde dag nog
Direct advies zonder kosten

Krijg GRATIS advies en inzicht in welke resultaten jij kunt verwachten in jouw branche.
Bedankt! We nemen vandaag nog contact met u op.
Er is iets fout gegaan, zijn alle velden ingevuld?