Case S.B.V. Excelsior

Ferme jongens, stoere knapen.

Conversieratio 10,18%
Kosten per lead €19,63
Klant

S.B.V. Excelsior Rotterdam

Contacten benaderd

1767

Open rate

79,45%

Response rate

64,80%

Leads

180

Over Excelsior

Excelsior werd opgericht op 23 juli 1902 door een groepje Kralingse vrienden dat regelmatig bijeenkwam op Woudestein om met elkaar te voetballen. Er is sinds de oprichting veel gebeurd in de historie van Excelsior. De club wordt vaak omschreven als ‘sympathiek, gemoedelijk en gezellig’. Excelsior mag dan al lang niet meer de club van oud papier zijn, de sfeer is amper veranderd. Bij Excelsior kun je in een gezellige ambiance genieten van leuk voetbal.


Opdracht

Een van de grootste inkomsten van de voetbalvereniging Excelsior is de verkoop van business stoelen. Deze business stoelen zijn gekoppeld aan de businessclub. Vikingleads kreeg het verzoek nieuwe prospects te genereren, om op deze manier de businessclub te vergroten.


Aanpak

Wij zijn begonnen met een analyse van de huidige leden van Excelsior. Aan de hand daarvan is er een profiel gemaakt met de kernvoorwaarden van een passend lid bij Excelsior. Vervolgens zijn wij aan de slag gegaan en hebben een selectie gemaakt van potentiële bedrijven, waarbij de functieprofielen aansloten op een potentieel lid.


Resultaat

Wij hebben Excelsior 180 nieuwe leads kunnen bieden in een tijdsbestek van twee maanden. Helaas kwam corona om de hoek kijken. Hierdoor kan de campagne worden vervolgd indien de maatregelen worden opgeheven. Het was een prettige samenwerking en wij kunnen niet wachten deze voort te zetten.

Gratis quickscan

Wat is de gemiddelde conversieratio van jouw branche?

Telefonisch vertelt één van onze specialisten je precies welke resultaten je kunt verwachten.

We bellen je dezelfde dag nog
Direct advies zonder kosten

Krijg GRATIS advies en inzicht in welke resultaten jij kunt verwachten in jouw branche.
Bedankt! We nemen vandaag nog contact met u op.
Er is iets fout gegaan, zijn alle velden ingevuld?