Case SGI Compliance

Confidence in Compliance.

Conversieratio 2%
Kosten per lead €83,-
Klant

SGI Compliance

Contacten benaderd

1500

Open rate

72%

Response rate

67%

Leads

30

Over SGI Compliance

SGI Compliance Consultancy is de partner bij risico- en compliance- vraagstukken op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. SGI zorgt voor een veilige werkomgeving, beschermde werknemers en een compliant bedrijfsvoering.


Opdracht

De opdracht voor SGI Compliance was zeer duidelijk, meer leads en prospect voor 2 verschillende diensten. Zo gezegd zo gedaan, lees hieronder hoe wij dit hebben aangepakt.


Aanpak

De aanpak voor SGI was zoals we die zijn gewend. Allereerst hebben we de doelgroep in kaart gebracht per dienst, vervolgens zijn we de doelgroep gaan hunten en hebben wij gegevens verzameld. Na het verzamelen van de gegevens is ons sales team aan de slag gegaan met het schrijven van 2 proposities die vlekkeloos aansloten op de doelstellingen van SGI Compliance. Na het overleg en de feedback op de pitch is er groen licht gegeven en is de campagne van start gegaan.


Resultaat

Het resultaat van de campagnes was ondanks de lage conversie positief. In optiek van SGI Compliance hebben wij een hoop nieuwe leads weten te bereiken. In deze markt heeft vrijwel iedereen een preferred supplier, het was echt zoeken naar een speld in een hooiberg. Toch mooi dat we dit hebben bewerkstelligd.

Gratis quickscan

Wat is de gemiddelde conversieratio van jouw branche?

Telefonisch vertelt één van onze specialisten je precies welke resultaten je kunt verwachten.

We bellen je dezelfde dag nog
Direct advies zonder kosten

Krijg GRATIS advies en inzicht in welke resultaten jij kunt verwachten in jouw branche.
Bedankt! We nemen vandaag nog contact met u op.
Er is iets fout gegaan, zijn alle velden ingevuld?